Harmonie.

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist is een vaste waarde in het muzikale en culturele leven in onze badstad. De harmonie is sedert 1989 opgenomen in de afdeling Uitmuntendheid van de provinciale rangschikking. Elk jaar worden meerdere concerten gespeeld, zelfs tot ver buiten onze gemeentegrenzen: o.a. Nederland, Luxemburg, Frankrijk.

De muzikale leiding is sinds mei 2006 in handen van Rik Bonny.

Het gamma activiteiten is zeer uitgebreid en bevat o.a. : wandel- en kioskconcerten, opluisteren van officiŽle plechtigheden, muziekfestivals, tornooien Ö..

Het gevarieerde muziekrepertorium laat toe het programma aan te passen aan iedere gelegenheid: originele blaasmuziek, klassieke muziek, moderne hits, bigband-genre, filmmuziek, marsen Ö..

Doel:

Muziekliefhebbers -en waarom ook niet professionelen- samen brengen, om op een zo hoog mogelijk niveau muziek te maken, zonder daarom zijn sociale rol binnen de plaatselijke gemeenschap te vergeten.

Wie komt in aanmerking?

Iedereen kan in principe, ongeacht zijn/haar leeftijd, tot de harmonie toetreden. Hij/zij moet wel zijn/haar instrument voldoende beheersen.
Daarover zal de dirigent beslissen (minimum de graad Midd.2 van een academie beŽindigd hebben).

Contactadressen

Anne-Mie LATRUWE
Koudekerkelaan 14
B-8301 Knokke-Heist

Tel: 050/51.32.96
e-mail

Repetities

Drumband vrijdag 18u30 - 20u15
Harmonie vrijdag 20u30 - 22u30
Jeugdorkest zondag 10u00 - 11u45

Dit alles in de gebouwen van het K.T.A.
Heistlaan 124, B-8301 Knokke - Heist